Direcția de Sănătate Publică Suceava angajează fară concurs,pe durată determinată, pe perioada stării de alertă (cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă în cel mult  30 zile de la încetarea stării de alertă) 2 posturi de medic specialist/primar epidemiologie la Compartiment de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile.

Direcția de Sănătate Publică Suceava angajează fară concurs,pe durată determinată, pe perioada stării de alertă (cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă în cel mult  30 zile de la încetarea stării de alertă) :

  1. 4 posturi de asistent medical debutant specialitatea igienă/medicină generală la Compartiment de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile;
  2. 3 posturi de asistent medical debutant specialitatea igienă/medicină generală la Compartiment de supraveghere epidemiologică şi control boli transmisibile.

Direcția de Sănătate Publică Suceava angajează fară concurs,pe durată determinată, pe perioada stării de alertă (cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă în cel mult  30 zile de la încetarea stării de alertă) :

  1. 1 post de biolog la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic pentru activitatea de efectuare a testelor de diagnostic molecular Real Time PCR ;
  2. 1 post de biolog debutant la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic pentru activitatea de efectuare a  testelor de diagnostic molecular Real Time PCR ;
  3. 1 post de asistent medical principal specialitatea laborator la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic pentru activitatea de efectuare a  testelor de diagnostic molecular Real Time PCR;
  4. 1 post de asistent medical specialitatea laborator la Laborator diagnostic și investigare în sănătate publică-Diagnostic microbiologic pentru activitatea de efectuare a  testelor de diagnostic molecular Real Time PCR.

Anexa 2;

Anexa 3;

Anexa 4;

Anexa 5;

Anexa 6;

 

Anunț privind rezultatele selecției dosarelor depuse electronic pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru postul vacant de sofer I la Serviciul administrativ, mentenanață din cadrul Direcției de Sănătate Publică Suceava.

Direcția de Sănătate Publică Suceava angajează fară concurs,pe durată determinată, pe perioada stării de alertă (cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă în cel mult  30 zile de la încetarea stării de alertă), biologi / asistenti medicali în cadrul laboratorului de Microbiologie.

Direcția de Sănătate Publică Suceava angajează fără concurs, pe durată determinată, pe perioada stării de alertă (cu încetarea de drept  a contractului individual de muncă în cel mult  30 zile de la încetarea stării de alertă), un post de sofer I la Serviciul administrativ, mentenanță.

Anunț privind rezultatele selecției dosarelor depuse electronic pentru angajarea, fără concurs, pe perioada starii de alertă, pentru postul de inspector de specialitate debutant (domeniul informatică/calculatoare) la Compartimentul supraveghere epidemiologică și control boli transmisibile.